PPorady
Twin Oaks Grande Buffet
27 maja 2022
Powrót do wesel | Wyświetl menu w formacie PDF
Bufet Twin Oaks Grande
Ten pakiet obejmuje godzinę koktajlu, a całkowity czas obsługi wynosi pięć godzin. Jest to nasz najbardziej popularny pakiet weselny i jesteśmy pewni, że Ty i Twoi goście będziecie zachwyceni.
Cocktail Hour Bar ogrodowy
Wszystkie elementy Garden Baru są perfekcyjnie udekorowane na porcelanowych półmiskach i prezentowane na udekorowanej stacji bufetowej. Międzynarodowa wystawa serów z chrupiącymi krakersami Pieczony Brie w cieście Phylo z sosem malinowym Kosz "Crudite" z różnymi sosami do dipów Świeże owoce sezonowe w plasterkach Świeży hummus z kawałkami pity
Bar Bruschetta
Klasyczna bruschetta z pomidorów i bazylii Tapenada z pięciu oliwek Sycylijski marynowany bakłażan Bruschetta Crostini z pieczonym czosnkiem i ziołami
Podawane z dużych kieliszków do Martini
Sałatka z oliwek i karczochów Marynowana pieczona papryka Mozzarella i sałatka z pomidorów winogronowych
Przystawki w stylu kamerdynera Prosimy o wybranie łącznie ośmiu (4 z "A" i 4 z "B") gorących lub zimnych przystawek dla naszego personelu, które zostaną podane na porcelanowych półmiskach z odpowiednimi sosami do maczania.
Sekcja A
Tarta z mascarpone i karmelizowaną czerwoną cebulą* Spanikopita * Petite Quiche Lorraine * Petite Broccoli Cheddar Quiche * Petite Spinach Quiche * Petite Wild Mushroom Quiche * Tarta z mascarpone i karmelizowaną czerwoną cebulą * Kapelusze grzybów zsuszonymi pomidorami * Mushroom Caps with Spinach & Gorgonzola * Mushroom Caps with Sausage * Sesame Chicken Skewers * Buffalo Chicken Skewers * Coconut Chicken Skewers * Pizza Bagels * Potato Knishes * Miniature Mini Reubens Teriyaki Steak On A Stick * Beef Tenderloin & Mushroom Kabobs * Veggie Spring RollsSteamed Veggie Dumplings * Chicken Cordon Bleu Puff * Raspberry, Vermont Cheddar Cheese Puff * Smoked Gouda Puff with Chorizo * Buffalo Chicken & Blue Cheese Poppers Mini Calzones w/ Pepperoni * Chicken Parmesan Bites
Przystawki zimne (zawarte w części A) Szparagi zawijane z Lox * Melon zawijany z Prosciutto * Mozzarella zawijana z pieczoną papryką Południowo-zachodnie grillowane krewetki w koszyczkach Phyllo * Sushi Rolls z Wasabi i Ponzu na mini talerzykach * Krabik na łyżeczce * Lox na diamentach z pumpernikla
Sekcja B Scallops Wrapped In Bacon * Shrimp Stuffed With Crabmeat * Bacon Wrapped Shrimp * Coconut Shrimp * Duck & Apricot Beggars Purse * Salmon & Goat Cheese Beggars PurseMaine Lobster Newburg Phyllo TriangleAhi Tuna Spring Rolls * Peking Duck Spring Roll * Philly Cheese Steak Spring RollReubenSpring Roll *
Asian Short Rib Pot Pie* Chicken
Pot Pie * Chicken Marsala Pot Pie * Gruyere & Summer Leek Tartlet * Roasted Vegetable Cobbler * Deep Dish Pizza With Sausage * Beef Tenderloin With Gorgonzola wrapped in Bacon * Braised Beef Short Rib Pierogis * Kurczak Saltimbocca Skewer * Chorizo Stuffed Dates w Apple Wood Smoked Bacon*
Moroccan Lamb Kabobw Fig,
Marokański Kabob Jagnięcy z Figą, Morelą i Papryką
|
Pierwsze danie
Proszę wybrać jedno danie dla wszystkich gości. Cavatelli z brokułami Rabe, kiełbasą i krewetkami Martini z świeżych jagód (sezonowo) Lobster Ravioli z kremem z pieczonej papryki Świeża Mozzarella z grillowanymi grzybami Portabella i pieczoną papryką
|
Drugie danie
Proszę wybrać jedno danie dla wszystkich gości. Klasyczna sałatka Cezar Wiosenna sałatka mieszana z pomarańczą mandarynką i prażonymi migdałami z winegretem cytrusowym Sałatka śródziemnomorska z oliwkami, cebulą i serem Feta Świeży szpinak z plasterkami grzybów i boczkiem w sosie vinegrette
|
Bufet Grande
Grillowana polędwica wołowa Grillowane polędwice wołowe ręcznie rzeźbione przez szefa kuchni, podawane z sosem Madera au jus lub chrzanem. Pierś z kurczaka - danie według uznania Grillowany łosoś teriyaki z salsą z mango Pilaw ryżowy Pieczone w piecu ziemniaki z rozmarynem i czosnkiem Dwa świeże warzywa do wyboru przez szefa kuchni Krojony chleb semolinowy podawany do stołu
|
Czwarte danie
Świeżo parzona kawa Świeżo parzona kawa bezkofeinowa Różne herbaty Tort weselny na zamówienie Mini ciasteczka włoskie podawane w stylu rodzinnym
Elementy wchodzące w skład pakietu 1. Profesjonalny zespół kucharzy i serwerów (nie dotyczy barmanów). 2. Pełny serwis porcelanowy obejmujący: porcelanowe talerze obiadowe, porcelanowe talerze sałatkowe, porcelanowe talerze do przystawek, sztućce ze stali nierdzewnej, filiżanki do kawy i spodki, talerzyki deserowe, pucharki do wody i kieliszki do szampana. 3. Cały sprzęt do gotowania i serwowania, drobna zastawa. (nie obejmuje to namiotów, stołów, krzeseł). 4. Pościel w wybranych przez Państwa kolorach na wszystkie stoły do siedzenia i stoły serwisowe, lniane listwy na wszystkie stoły do serwowania posiłków (w tym stół barowy i stół didżeja), lniane serwetki. (standardowe rozmiary i kolory, możliwość uaktualnienia za dodatkową opłatą) 5. 5. Bezalkoholowe zestawy barowe obejmujące: Cola, Dietetyczna Cola, Sprite, Dietetyczny Sprite, woda gazowana, woda źródlana, soki pomarańczowe, ananasowe, grejpfrutowe, żurawinowe, woda sodowa, woda z tonikiem, sour mix, bloody mary mix, sok z limonki, grenadyna, owoce barowe, plastikowe kubki o pojemności 9, 10, 16 oz., serwetki koktajlowe, mieszadełka, miseczki do lodu, coolery, śrubki do korków, gałki do lodu. 6. Dekoracyjne elementy centralne dla wszystkich stacji bufetowych. (dodatkowe opcje dekoracji są dostępne za dodatkową opłatą). 7. Koordynacja z obsługą barmańską, sklepem monopolowym w przypadku korzystania z usług naszych preferowanych dostawców. 8. Prywatna konsultacja z naszym kierownikiem bankietu. 9. Pakiet pięciogodzinny. (1 godzina koktajlu, 4 godziny przyjęcia)
|
Ceny:
99,95 USD za osobę plus 20% opłaty za obsługę + podatek od sprzedaży
Minimum 100 gości
Dodatkowe opłaty mogą mieć zastosowanie, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. cateringu.
Ceny mogą ulec zmianie bez powiadomienia.
Nie ponosimy odpowiedzialności za błędy w druku.
Elementy opcjonalne
Bar: 1. Barmani: Wszyscy barmani są podwykonawcami i nie są pracownikami Twin Oaks Caterers, wszystkie opłaty barmańskie są płacone bezpośrednio barmanom. 250,00 dolarów za 5-godzinne przyjęcie (obejmuje wczesne rozstawienie i sprzątanie). 2. Wynajem przenośnego baru: 5' biały bar Formica @ $85.00. 3. Zestawy Sangrii: Obejmuje owoce, soki i wszystkie bezalkoholowe składniki do przygotowania sangrii, dzbanki sangrii @ 2,50 USD za osobę. 4. Mrożone napoje z blendera: Obejmuje wybór 2 napojów (Pina colada, daiquiri truskawkowe, mrożona margarita), blendery, dekoracje owocowe, kubki plastikowe 16 oz. Przezroczyste plastikowe kubki, słomki @ $5,75 za osobę. 5. Wypożyczenie kieliszków: do wina lub Highball @ 1,25 USD za kieliszek / do Martini lub Pilsnera @ 1,75 USD za kieliszek.
Rozszerzenie pościeli: Uwaga: Standardowa bielizna zawiera 100% poliestru w ponad 50 kolorach do wyboru, standardowy rozmiar to 90" okrągły dla stołów z miejscami siedzącymi. 1. Pościel o długości do podłogi @ 7,00 USD za stół. 2. Nakładki 12,00 USD i więcej za stół. 3. Specjalistyczne tkaniny i niestandardowe rozmiary do cytowania na życzenie. 4. Pokrowce na krzesła i szarfy @ 5,95 dolarów za krzesło i więcej. (obejmuje instalację)
Ulepszenia jedzenia: Wszystkie dodatki do potraw podlegają 20% opłacie za obsługę i obowiązującemu podatkowi od sprzedaży. 1. Dodaj stół wiedeński do dowolnego pakietu weselnego @ 9,95 USD za osobę. 2. Dodanie przystawek z masłem do godziny koktajlowej @ $16.95 za osobę3 . Dodanie pieca do pizzy opalanego drewnem do godziny koktajlowej @ $9.95od osoby (tylko imprezy plenerowe) 4. Całe pieczone 75 funtów świnia na naszej custom Pig Cooker @ 895 ,00USD
Prosimy o kontakt z naszym managerem ds. cateringu w celu uzyskania informacji na temat dodatkowych dodatków do posiłków.
Dodatkowy personel obsługi: W niektórych przypadkach, ze względu na lokalizację lub obiekt, może być wymagana dodatkowa obsługa, a także mogą być naliczane opłaty za nadgodziny podczas ceremonii. Prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. cateringu w celu ustalenia ewentualnych dodatkowych kosztów pracy. 1. Szefowie kuchni @ 85,00 USD za godzinę 2. Asystent lub kucharz z grilla @ 60,00 USD za godzinę 3. Serwisanci @ 35, 00 dolarów za godzinę 4. Kelnerki koktajlowe @ 35, 00 USD za godzinę 5. Portierzy / zmywacze naczyń @ 35, 00 za godzinę
Wypożyczalnie: Współpracujemy z kilkoma najlepszymi wypożyczalniami w regionie Tri-State, możemy dostarczyć namioty, stoły, krzesła, parkiety, oświetlenie i inne specjalne elementy. Prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. bankietów w celu uzyskania oferty cenowej.
Pakiety dekoracji: W pakiecie z dekoracją naszych stacji bufetowych oferujemy również współpracę z kilkoma florystami i projektantami, którzy mogą zająć się wszystkimi aspektami dekoracji w dniu ślubu. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem ds. bankietów.
|
Ten pakiet obejmuje godzinę koktajlową, a całkowity czas obsługi wynosi pięć godzin. Pakiet bufetowy premium obejmuje bar ogrodowy, przystawki w stylu lokaja i cztery dania z wyśmienitymi dodatkami do wyboru. Jest to nasz najbardziej popularny pakiet weselny i jesteśmy pewni, że Ty i Twoi goście będziecie zachwyceni.
Jest to naprawdę nasz najbardziej lubiany bufet, który zawiera miłą mieszankę potraw i jestem pewna, że Wam i Waszym gościom bardzo spodoba się ten pakiet.
Wesele w Grande Bufecie
Dostępne lokalizacje wewnątrz i na zewnątrz
287 Old Bridge Tpk. East Brunswick, NJ 08816
Telefon: 732-238-4600 Faks: 732-238-7909
WWW.TWINOAKSCATERERS.COM
Uświetniamy dni ślubu od ponad 20 lat!
Specjaliści od cateringu poza lokalem
Wstęp
Firma cateringowa:
Twin Oaks Caterers jest jedną z najbardziej szanowanych firm cateringowych w Central Jersey z trzypokoleniowym doświadczeniem. Twin Oaks Caterers została wybrana "Najlepszą firmą cateringową" przez publiczność Home News Tribune. W ostatnim plebiscycie New Jersey Biz Magazine firma Twin Oaks Caterers została sklasyfikowana jako trzecia największa firma cateringowa w stanie New Jersey.
Profesjonalny personel Twin Oaks zapewni Państwu i Państwa gościom wyjątkowe jedzenie i obsługę, od początku do końca imprezy będą się Państwo czuli jak u krewnego w biznesie cateringowym. Zostało to wyrażone przez wielu klientów, którzy korzystają z naszych usług od lat. Bez względu na to, czy jest to przyjęcie weselne, rocznicowe, urodzinowe, sweet 16 czy impreza firmowa, personel Twin Oaks Caterers zawsze będzie dostępny, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i poprowadzić Państwa przez proces planowania menu.
Lokalizacje:
Twin Oaks Caterers to firma zajmująca się cateringiem poza lokalem, obsługujemy wesela od ponad 25 lat i możemy zaproponować wiele pięknych lokalizacji wewnątrz i na zewnątrz. Specjalizujemy się również w weselach w namiotach na świeżym powietrzu i możemy spełnić wszystkie Państwa potrzeby związane z wynajmem.
Nasze pakiety:
Wszystkie nasze pakiety różnią się od siebie. Prosimy o zapoznanie się z sekcją "W pakiecie", aby zobaczyć, co jest, a co nie jest zawarte w pakiecie, który rozważacie. Wszystkie nasze pakiety menu mogą być modyfikowane. Prosimy o kontakt telefoniczny z naszym biurem i omówienie konkretnych potrzeb z naszym kierownikiem ds. bankietów.
Gratyfikacje:
Nie doliczamy napiwków do rachunku. Jeśli są Państwo w pełni zadowoleni z usług naszego personelu, zachęcamy do bezpośredniego napiwku.
Dodatkowe pozycje i usługi:
Oferujemy wiele dodatkowych przedmiotów i usług, wynajem, pakiety dekoracji, dodatkowe stacje z jedzeniem, stoły wiedeńskie itp. Jeśli jest jakiś element lub usługa, której potrzebujecie na Waszym weselu, prosimy pytać. Jeśli nie będziemy w stanie Wam pomóc, możemy polecić lokalnego profesjonalistę, który będzie w stanie to zrobić.
Polityka alkoholowa:
Twin Oaks Caterers nie posiada licencji na alkohol. Pomożemy Ci jednak w wyborze i ilości napojów alkoholowych, które będą potrzebne na Twoim przyjęciu. Możemy zasugerować lokalny sklep monopolowy, który dostarczy je na miejsce. Możemy również pomóc w wynajęciu profesjonalnych barmanów, ale podobnie jak w przypadku alkoholi, barmani muszą być opłacani bezpośrednio, prosimy o kontakt z naszym kierownikiem bankietu w celu uzyskania szczegółowych informacji.
Ceny mogą ulec zmianie bez uprzedzenia.
0Komentarze